Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено, що використання у рецептурі хліба пшеничного 3-9 % порошків із коренеплодів селери, петрушки, пастернаку і кореневищ імбиру та 5% порошку хрону не приводить до зниження активності дріжджів роду SACCHAROMYCES та дозволяє збагатити готовий виріб цінними біологічно активними речовинами даної сировини.
Опис
Ключові слова
коренеплоди, кореневища, порошки, дріжджі, roots, rhizomes, powders, yeast, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Івчук, Н. П. Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба / Н. П. Івчук, А. О. Башта // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. –– С. 87-89.