Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.
The comparative evaluation of properties of different types of starch is given. Described and experimentally verified the effectiveness of uses of modified potato starch to improve quality and increase shelf life of bread products.

Опис

Ключові слова

крохмаль, модифікований крохмаль, властивості, хлібні вироби, starch, modified starch, properties, bread products, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Літвяк, В. В. Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4(64). - С. 48-54.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced