Дослідження можливості використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Останнім часом в різних галузях харчової промисловості широкого використання набуло використання нетрадиційних способів обробки сировини та напівфабрикатів. Це сприяє інтенсифікації виробництва, подовженню терміну збереження свіжості нових виробів, дозволяє впроваджувати ресурсо- та енергозберігаючі технології. В статті проведено аналіз світового досвіду використання ультразвуку в харчових технологіях. Встановлено доцільність використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів в умовах закладів ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

ультразвук, борошняні кондитерські вироби, ultrasound, pastry, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Мирошник, Ю. А. Дослідження можливості використання ультразвуку в технології борошняних кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства / Ю. А. Мирошник, В. Ф. Доценко, Н. Е. Гончарова // Modern scientific researches. - 2019. – Вип.10, Том.1 – С. 19-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced