Підготовка кадрів в системі HACCP (аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки): теоретичний та прикладний аспект
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Харчова промисловість України й державні органи в сфері управління якістю та контролю продуктів харчування, проявляють та постійно підтримують істотний інтерес до впровадження на підприємствах системи HACCP – аналіз небезпечних чинників і критичні точки контролю.
Загальне розуміння термів та підходів в системі НАССР веде до гармонізації підходу стосовно безпечності харчових продуктів між країнами в усьому світі та підвищує ефективність співпраці з ними, що значною мірою є позитивним моментом в сфері зовнішньоекономічної діяльності, а саме експортних операціях, що в цілому підвищує довіру закордонних партнерів. Майже всі країни світу, в умовах розвитку економічних конкурентних відносин, інтегрували чи перебувають у процесі інтегрування (країни з низьким економічним потенціалом) системи HACCP до своїх дієвих механізмів та регламентів.
Опис
Ключові слова
якість, продукція, управління якістю, підприємство, production, quality, enterprise, quality management, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Підготовка кадрів в системі HACCP (аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки): теоретичний та прикладний аспект / Ю. Л. Труш // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 112–113.