Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено перспективність використання харчових емульсій як поліфункціональних напівфабрикатів для розроблення технологій кулінарної продукції
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, казеїнат натрію, соус, емульсія, кулінарна продукція, поліфункціональний напівфабрикат, food emulsion, sodium caseinate, sauce, emulsion, semi-functional, semi-finished product, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Устименко, І. М. Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту / І. М. Устименко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3-5 жовтня 2019 р. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 175-177.