Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено перспективність використання харчових емульсій як поліфункціональних напівфабрикатів для розроблення технологій кулінарної продукції

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, казеїнат натрію, соус, емульсія, кулінарна продукція, поліфункціональний напівфабрикат, food emulsion, sodium caseinate, sauce, emulsion, semi-functional, semi-finished product, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Устименко, І. М. Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту / І. М. Устименко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3-5 жовтня 2019 р. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 175-177.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced