Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано рецептуру кексів підвищеної біологічної цінності з використанням борошна сочевиці та шроту насіння льону. Recipe for high-value cakes with lentil flour and flaxseed meal.
Опис
Ключові слова
кекс, оздоровчі продукти, біологічна цінність, cake, healthy products, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Петлицька, Л. Ю. Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Петлицька, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 23–25.