Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовані дескриптори характеризуються: зовнішній вигляд досліджуваних зразків печива – правильною формою, цілісністю та хорошим загальним враженням; смак – гармонійністю та солодкістю; запах приємний та виражений; колір світло-жовтий та рівномірний; печиво з їстівним покриттям легко розжовується.

Опис

Ключові слова

печиво, якість, їстівне покриття, cookies, quality, edible coating, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Роботько, А. Ю. Профільна оцінка показників якості здобного печива з їстівним покриттям / А. Ю. Роботько, А. І. Чорна // Товарознавча наука – традиції та сучасність : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 130.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced