Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень сорбційого очищення гідролізатів крохмалю мінералом сапоніт у виробництві високомальтозних сиропів. Досліджено вплив запропонованих технологічних умов очищення на забарвленість високомальтозних сиропів.

Опис

Ключові слова

високомальтозний сироп, высокомальтозный сироп, high maltose syrups, гідролізат, нерозчинні домішки, очищення, сорбція, сапоніт, забарвленість, гидролизат, нерастворимые примеси, очистка, сапонит, цветность, hydrolysates, insolubles, purification, sorption, chromaticity, сорбция, saponite, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Сабадаш, Н. І. Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11-12. - С. 20-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced