Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень сорбційого очищення гідролізатів крохмалю мінералом сапоніт у виробництві високомальтозних сиропів. Досліджено вплив запропонованих технологічних умов очищення на забарвленість високомальтозних сиропів.
Опис
Ключові слова
високомальтозний сироп, высокомальтозный сироп, high maltose syrups, гідролізат, нерозчинні домішки, очищення, сорбція, сапоніт, забарвленість, гидролизат, нерастворимые примеси, очистка, сапонит, цветность, hydrolysates, insolubles, purification, sorption, chromaticity, сорбция, saponite, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Сабадаш, Н. І. Ефективність використання сапоніту для очищення високомальтозних сиропів / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11-12. - С. 20-22.