Управління ризиками при експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки промислових підприємств

Loading...
Thumbnail Image

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Урядом України у 2018 році прийнята Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні та План заходів щодо її реалізації, що ґрунтується на концепції управління ризиками. З метою ефективної реалізації завдань управління ризиком, зменшення матеріальних втрат і недопущення заподіяння шкоди об'єктам, матеріальним і культурним цінностям та довкіллю в разі виникнення надзвичайних ситуацій власникам підприємств харчової промисловості, необхідно розробити та затвердити документаціію з упередження виникнення надзвичайних ситуацій.Для підприємств харчової промисловості, характерне утоврення таких видів аварій: вибух (детонаційне горіння), спалах, пожежа, вогнева куля, викид хімічних речовин. У порядку реагування на надзвичайні ситуації характеру суб’єкт господарської діяльності, а також підприємства, установи, організації, одночасно з розробленням декларації безпеки розробляють і затверджують план локалізації і ліквідації аварій (ПЛАС) для кожного об’єкта підвищеної небезпеки, який вони експлуатують або планують експлуатувати.

Description

Citation

Володченкова, Н. В. Управління ризиками при експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки промислових підприємств / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Проблеми цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності: сучасні реалії України : матеріали V Всеукраїнської заочної науково-практичної конференції, 30 квітня 2019 р. – Київ : НПУ імені М.П. Драгоманова, 2019. – С. 36–37.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By