Планування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi дослiдження особливостей попиту
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено планування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi особливостей попиту
Опис
Ключові слова
готель, готельна індустрія, попит, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Осипова, К. Планування розвитку підприємств готельного i ресторанного господарства на основi дослiдження особливостей попиту / К. Осипова, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. - С. 41.