Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119618)
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Устименко, Ігор Миколайович
Поліщук, Галина Євгеніївна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, гомогенізація, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, емульгатор, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент 119618 UA, МПК A23C 11/04 A23C 11/08 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201803930 ; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 10.07.2019 ; Бюл. № 13, 2019 р.