Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Видання містить матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової
конференції молодих учених, аспірантів і студентів.
Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго-
та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі
сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини,
новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення
ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних
робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців
харчової промисловості.
Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються
означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.
Опис
Ключові слова
діяльність підприємств, харчова промисловість, енерго- та ресурсоощадні технології, харчові продукти, фізико-хімічні методи, нетрадиційна сировина, технологічне обладнання, енергозберігаюче обладнання, enterprise activity, food industry, food products, energy and resource-saving technologies, non-traditional raw materials, physical and chemical methods, technological equipment, energy saving equipment
Бібліографічний опис
Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 3 ч. : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. — Київ : НУХТ, 2019.