Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті

Ескіз

Дата

2019

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Видання містить матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.

Опис

Ключові слова

діяльність підприємств, харчова промисловість, енерго- та ресурсоощадні технології, харчові продукти, фізико-хімічні методи, нетрадиційна сировина, технологічне обладнання, енергозберігаюче обладнання, enterprise activity, food industry, food products, energy and resource-saving technologies, non-traditional raw materials, physical and chemical methods, technological equipment, energy saving equipment

Бібліографічний опис

Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 3 ч. : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. — Київ : НУХТ, 2019.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced