Перспективи розвитку цукрової промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

26 березня по 27 березня 2019 року в Національному універ-ситеті харчових технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України ―Перспективи роз-витку цукрової промисловості України‖. Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Націо-нальна асоціація цукровиків України, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал ―Цукор України‖ та інфорамаційний бюлетень ―Вісник цукровиків України‖. У роботі конференції взяли участь фахівці 34 цукрових заводів України, керівники галузі, власники агропромхолдингів, керівники цукрових компаній та заводів, представники науко-во-дослідних, учбових, проектних інститутів та понад 40 фірм та організацій, що працюють в галузі цукрового виробництва. На кон-ференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Німеччини, Данії. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів.

Опис

Ключові слова

цукрова промисловість, кристалізація, обладнання для цукрової промисловості, цукрове виробництво, цукровий буряк, сатурація, sugar industry, equipment for the sugar industry, sugar production, sugar beet, carbonation, crystallization

Бібліографічний опис

Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26–27 березня, м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут післядипломної освіти НУХТ ; Національна асоціація цукровиків України. – Київ : НУХТ, 2019. – 135 с.

Зібрання