Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Подано програму і тези матеріалів доповідей VIІI Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямів 24-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі.

Опис

Ключові слова

технологія парфумерно-косметичних продуктів, промислова біотехнологія, процеси та апарати харчової промисловості, процеси та апарати мікробіологічної промисловості, процеси та апарати фармацевтичної промисловості, ресурсозберігаючі технології, зернопереробне виробництво, виробництво хлібопекарських продуктів, зберігання кондитерських виробів, зберігання макаронних виробів, харчові концентрати, крохмалевмісна сировина, цукровмісна сировина, цукрозамінники, продукти бродіння, алкогольні напої, безалкогольні напої, екстракти, концентрати, харчові добавки, кормові добавки, якість продуктів тваринництва, безпека продуктів тваринництва, птахівництво, гідробіонти, сировина мікробіологічного походження, сировина рослинного походження, технологія жирів, технологія ефірних масел, technology of perfume and cosmetic products, industrial biotechnology, processes and apparatuses of the food industry, processes and apparatuses of the microbiological industry, processes and apparatuses of the pharmaceutical industry, resource-saving technologies, grain processing, production of baking products, storage of confectionery, storage of pasta, food concentrates, starchy raw materials, sugar-based raw materials, sugar substitutes, fermentation products, alcoholic beverages, soft drinks, extracts, concentrates, nutritional supplements, feed additives, which livestock products, livestock products safety, poultry farming, hydrobionts, microbiological raw materials, vegetable raw materials, fat technology, technology of essential oils

Бібліографічний опис

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ: НУХТ, 2019 р. – 451 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced