A new form of beet cossettes – the way to get and benefits

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The capacity and stability of beet sugar plant’s functioning depends mostly on the work of diffuse device which is sensible to the beet cossettes’ quality. We get cossettes from beet slicers reducing suger beets by diffuser knives. That’s why knives’ form, type and derived cossettes play an important role in sugur production.

Опис

Ключові слова

бурякова стружка, бурякорізальні ножі, дифузія, нарізання, свеклорезные ножи, резка, beet cossettes, beet cutting knives, diffusion, cutting, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Liulka, O. A new form of beet cossettes – the way to get and benefits / O. Liulka, V. Myronchuk, A. Adamenko // NEEFood-2013 : the Second North and East European Congress on Food, 26-29 May 2013. – К. : NUFT, 2013. – P. 174.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced