Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового буряка

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

столового буряка. Встановлено, що на втрату бентоніту під час випарювання соку столового буряку значно впливає час концентрування, а при підвищені температури теплового оброблення спостерігалося збільшення масової частки редукуючих цукрів без зміни загальних. The paper deals with the issue of bentonine losses during the concentration of table beet juice. It was found that the concentration of bentonite during the evaporation of table beet juice was significantly influenced by the concentration time, and at an increase in heat treatment temperature an increase in the mass fraction of reducing sugars was observed without changing the total.

Опис

Ключові слова

столовий буряк, сік, бентанін, table beet, juice, bentanine, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Морозюк, А. В. Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового буряка / А. В. Морозюк, В. В. Андрусіник, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 210.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced