Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, гарбузового насіння, насіння чіа та арахісу.
As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe for a higher biological value grain bar using germinated wheat, pumpkin seeds, chia and peanut seeds was proposed.
Опис
Ключові слова
біологічна цінність, оздоровчі продукти, зерновий батончик, biological value, healthy products, cereal bar, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Новохат, А. Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності / А. Новохат, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 42.