Низькобілкове печиво: розробки та перспективи

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено інформацію щодо захворювання на фенілкетонурію та результатів розроблення низькобілкового печива з застосуванням невеликої кількості борошна та без застосування борошна.Information on the phenylketonuria disease and the results of the development of low-protein cookies using a small amount of flour and without the use of flour are given.

Опис

Ключові слова

фенілкетонурія, фенілаланін, білок, низькобілкове печиво, phenylketonuria, phenylalanine, protein, low-protein cookies, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Низькобілкове печиво: розробки та перспективи / В. Дорохович, М. Грицевіч, Є. Богатирова, А. Антонік // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2019. – № 4. – С.26-27

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced