Можливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, що запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено речовини, що містяться у сироватці та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким збагачують суху молочну сироватку Mg та Mn. The object of research was selected meat products that are proposed to be enriched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The substances contained in the whey are given and it is suggested to include them in the recipe of the meat semi-finished product. The method of enrichment of dry whey Mg and Mn is given.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, пельмені, молочна сироватка, магній, манган, напівфабрикати, м'ясо, milk whey, magnesium, manganese, semi-finished products, meat, dumplings

Бібліографічний опис

Шевченко, І. Ю. Можливість застосування молочних білків у м'ясних напівфабрикатів / І. Ю. Шевченко, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. - С. 248.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced