Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Наведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.
Description
Citation
Дорохович, В. В. Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції / В. В. Дорохович, А. Г Абрамова // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 128-131.