Перспективи розроблення безбілкового печива

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.

Опис

Ключові слова

фенілкетонурія, фенілаланін, карбоксиметилцелюлоза, камідь гуара, печиво, phenylketonuria, phenylalanine, carboxymethyl cellulose, guar gum, cookies, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Перспективи розроблення безбілкового печива / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч, Є. В. Богатирьова // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 96- 98.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced