Перспективи розроблення безбілкового печива
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара).
The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.
Опис
Ключові слова
фенілкетонурія, фенілаланін, карбоксиметилцелюлоза, камідь гуара, печиво, phenylketonuria, phenylalanine, carboxymethyl cellulose, guar gum, cookies, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Перспективи розроблення безбілкового печива / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч, Є. В. Богатирьова // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 96- 98.