Розвиток внутрішнього продовольчого ринку в Україні

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто чинники попиту і пропозиції на продовольчому ринку. Оцінка потенціалу попиту з урахуванням рекомендованих норм споживання продуктів харчування виявила незбалансованість середнього раціону харчування, потреба задовольняється лише по хлібу і хлібобулочних виробів, картоплі, цукру, олії рослинної.

Опис

Ключові слова

кафедра економічної теорії, продовольчий ринок, харчова промисловість, чинники попиту, чинники пропозиції, food market, food industry, demand factors, supply factors

Бібліографічний опис

Сладкомьодова, В. Розвиток внутрішнього продовольчого ринку в Україні / В. Сладкомьодова, О. Соломка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced