Органічне виробництво в Україні і світі в контексті забезпечення сталого розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано необхідність трансформації сільськогосподарських товаровиробників на органічні методи господарювання. Розкрито сутність органічного сільського господарства як поняття, що охоплює всі системи землеробства, що ґрунтуються на природних засобах і ресурсах, що враховують природні потреби рослинного і тваринного світу, навколишнього природного середовища, основною метою якого виступає процес виробництва екологічної (органічної) продукції, засвідченої міжнародними і національними екологічними сертифікатами. Проаналізовано переваги розвитку ринку продукції органічного сільського господарства в Україні.

Опис

Ключові слова

кафедра економічної теорії, органічне виробництво, сталий розвиток, продовольча безпека, organic production, sustainability, food security

Бібліографічний опис

Хоменко, В. Р. Органічне виробництво в Україні і світі в контексті забезпечення сталого розвитку / В. Р. Хоменко, О. М. Соломка // Інноваційний розвиток інформаційного суспільства: економіко-управлінські, правові та соціокультурні аспекти : матеріали VШ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених ЧНТУ, 17 грудня 2019 р. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 15-16.