Recent advances in nutrition science

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In today’s rapid pace of life the issue of daily nutrition is very relevant. Healthy diet is essential to prevent such diseases as type 1 or 2 diabetes, cardiovascular diseases, osteoporosis and bone fractures, dental diseases, cancer, obesity, etc. It is also number one requirement in complex treatment. This study provides the analysis of the recent advances in nutrition science developed by foreign scientists for people with diseases. У сьогоднішньому швидкому темпі життя питання щоденного харчування є дуже актуальним. Здорове харчування має важливе значення для запобігання таких захворювань, як діабет 1 або 2 типу, серцево-судинні захворювання, остеопороз та переломи кісток, стоматологічні захворювання, рак, ожиріння тощо. Це також вимога номер один у комплексному лікуванні. Це дослідження дає аналіз останніх досягнень науки про харчування, розроблених іноземними вченими для людей із захворюваннями.

Опис

Ключові слова

фенілкетонурія, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, medical nutrition, development of daily nutrition, diabetes, chronic gastritis, gastric ulcer, phenylketonuria, розроблення щоденного харчування, лікувальне харчування, діабет, хронічний гастрит, виразка шлунка

Бібліографічний опис

Siderova, A. Recent advances in nutrition science / A. Siderova, O. Harkusha // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : book of abstract International scientific conference of young scientist and students, 2–3 April 2020. – Kyiv : NUFT, 2020. – Part 3. – P. 568.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced