Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом (Патент на корисну модель № 131277)

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі, згідно з корисною моделлю, додатково містить курятину, нут гідратований 1:3, пшеничну клітковину, суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs, in accordance with the utility model, additionally contains chicken, chickpeas hydrated 1: 3, wheat fiber, a mixture of parsley and dill.

Опис

Ключові слова

chicken meat, м'ясо-рослинні заморожені напівфабрикати, м'ясо куряче, frozen meat semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 131277 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Чернюшок О. А., Кучук Ю. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201807450 ; заявл. 03.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1 2019.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced