Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом (Патент на корисну модель № 131277)
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі, згідно з корисною моделлю, додатково містить курятину, нут гідратований 1:3, пшеничну клітковину, суміш петрушки і кропу.
Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs, in accordance with the utility model, additionally contains chicken, chickpeas hydrated 1: 3, wheat fiber, a mixture of parsley and dill.
Опис
Ключові слова
chicken meat, м'ясо-рослинні заморожені напівфабрикати, м'ясо куряче, frozen meat semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 131277 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Чернюшок О. А., Кучук Ю. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201807450 ; заявл. 03.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1 2019.