Масляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатом

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію масляної суміші з використанням поліфункціонального напівфабрикату на основі харчової емульсії з порошком зі шпинату, що надає продукції оригінальних органолептичних показників якості із формуванням пластичної консистенції. The technology of butter mixture with the use of polyfunctional semi-finished product based on food emulsion with spinach powder has been developed, which provides the products of original organoleptic quality indicators with the formation of plastic consistency

Опис

Ключові слова

шпинат, харчова емульсія, казеїнат натрію, поліненасичені жирні кислоти, купажована олія, масляна суміш, порошок зі шпинату, food emulsion, sodium caseinate, polyunsaturated fatty acids, blended oil, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Устименко, І. М. Масляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатом / І. М. Устименко, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 390.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced