М’ясо-рослинні консерви (Патент на корисну модель № 139231)

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основною задачею корисної моделі є створення композиції для виробництва м'ясо- рослинних консервів, з підвищеною біологічною та харчовою цінністю продукції, збагачення виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зменшення собівартості. М'ясо-рослинні консерви включають м'ясо куряче, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, додатково містять шкірку курячу, сочевицю гідратовану і бланшовану, цибулю ріпчасту свіжу та бульйон. The main task of the utility model is to create a composition for the production of canned meat and vegetables, with increased biological and nutritional value of products, enrichment of products with macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and reducing costs. Canned meat and vegetables include chicken, table salt, ground black pepper, according to the utility model, additionally contain chicken skin, hydrated and blanched lentils, fresh onions and broth.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясо-рослинні консерви, м'ясо куряче, сanned meat and vegetables, chicken meat

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 139231 UA, МПК А23 L 13/50 (2016.01). М’ясо-рослинні консерви / Гащук О. І., Чернюшок О. А., Москалюк О. Є., Пащенко М. О., Гуралевич А. Я. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06630 ; заявл. 13.26.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 24 2019.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced