М’ясо-рослинні консерви (Патент на корисну модель № 139231)
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основною задачею корисної моделі є створення композиції для виробництва м'ясо- рослинних консервів, з підвищеною біологічною та харчовою цінністю продукції, збагачення виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зменшення собівартості. М'ясо-рослинні консерви включають м'ясо куряче, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, додатково містять шкірку курячу, сочевицю гідратовану і бланшовану, цибулю ріпчасту свіжу та бульйон.
The main task of the utility model is to create a composition for the production of canned meat and vegetables, with increased biological and nutritional value of products, enrichment of products with macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and reducing costs. Canned meat and vegetables include chicken, table salt, ground black pepper, according to the utility model, additionally contain chicken skin, hydrated and blanched lentils, fresh onions and broth.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясо-рослинні консерви, м'ясо куряче, сanned meat and vegetables, chicken meat
Бібліографічний опис
Патент України на корисну модель № 139231 UA, МПК А23 L 13/50 (2016.01). М’ясо-рослинні консерви / Гащук О. І., Чернюшок О. А., Москалюк О. Є., Пащенко М. О., Гуралевич А. Я. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06630 ; заявл. 13.26.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 24 2019.