Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про
склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є
пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою
покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, пудинг, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Богданова, В. Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів / Валерія Богданова, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 313.