Ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель № 97224)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути застосована на м'ясокомбінатах та інших підприємствах харчової промисловості різних форм власності, які виготовляють ковбасні вироби. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення рецептури ковбас при використанні додаткових джерел білка рослинного походження за рахунок регіональних білкових ресурсів нетрадиційної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів із збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the meat industry and can be used at meat plants and other food industry enterprises of various forms of ownership that produce sausages. The utility model is based on the task of improving the recipe of sausages using additional sources of vegetable protein due to regional protein resources of non-traditional raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.

Опис

Ключові слова

м'ясо курятини, рисове борошно, олорезин, кремнезем, ковбаса, chicken meat, rice flour, oloresin, silica, sausage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 97224 UA, МПК A23L 1/22 (2006.01). Ковбаса «Куряча» / Пасічний В. М., Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Мозоль Ю. В., Іванова М. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 07151 ; заявл. 24.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5 2015.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced