Фаршеві консерви з білковою композицією (Патент на корисну модель № 104138)
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва фаршевих консервів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури фаршевих консервів з використанням білкової композиції на основі свинячої шкірки та рослинного білка для збагачення продукту білком та покращення органолептичних характеристик.
The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of canned minced meat. The utility model is based on the task of developing a recipe for canned minced meat using a protein composition based on pork skin and vegetable protein to enrich the product with protein and improve organoleptic characteristics.
Опис
Ключові слова
рослинний білок, свиняча шкірка, фаршеві консерви, vegetable protein, pork skin, canned minced meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 104138 UA, МПК А23L 3/00, А23L 1/305 (2006.01) Фаршеві консерви з білковою композицією / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Дубковецький І. В., Коломієць Р. А., Стрельченко Л. В., Тарадай Р. С. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201507401 ; заявл. 23.07.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1 2016.