Спосіб виробництва м’ясних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 111506)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути використана при виготовленні м'ясних січених напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва м'ясних січених напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів, яка забезпечила б: підвищення біологічної та харчової цінності, збагачення клітковиною, покращення органолептичних, функціонально-технологічних, структурно-механічних властивостей готової продукції. The utility model belongs to the meat industry and can be used in the manufacture of minced meat semi-finished products. The utility model is based on the task of creating a method of production of minced meat semi-finished products by changing the composition of components, which would provide: increase biological and nutritional value, fiber enrichment, improve organoleptic, functional-technological, structural-mechanical properties of finished products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, клітковина, насіння гарбуза, січений напівфабрикат, м’ясний продукт, fiber, pumpkin seeds, chopped semi-finished products, meat product

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 111506 UA, МПК A23L 13/40 (2016.01), A23L 13/60 (2016.01), A23L 5/00. Спосіб виробництва м’ясних січених напівфабрикатів / Мацук Ю. А., Пасічний В. М., Тищенко Л. О. ; власник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». – № u201605319 ; заявл. 16.05.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21 2016.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced