Спосіб виробництва варених ковбас (Патент на корисну модель № 117461)

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва варених ковбас з підвищеними функціонально-технологічними показниками використання низькосортної сировини, покращення органолептичних характеристик та якості готових виробів. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The basis of the utility model is the task of creating a method of production of cooked sausages with high functional and technological indicators of the use of low-grade raw materials, improving the organoleptic characteristics and quality of finished products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія, протепсин, варені ковбаси, technology, protepsin, boiled sausages

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 117461 UA, МПК А23В 4/00 (2017.01). Спосіб виробництва варених ковбас / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Вишнивенко С. В., Віхоть К. О., Іващук П. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201700617 ; заявл. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12 2017.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced