Спосіб виробництва варених ковбас (Патент на корисну модель № 117461)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва варених ковбас з підвищеними функціонально-технологічними показниками використання низькосортної сировини, покращення органолептичних характеристик та якості готових виробів.
The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The basis of the utility model is the task of creating a method of production of cooked sausages with high functional and technological indicators of the use of low-grade raw materials, improving the organoleptic characteristics and quality of finished products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія, протепсин, варені ковбаси, technology, protepsin, boiled sausages
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 117461 UA, МПК А23В 4/00 (2017.01). Спосіб виробництва варених ковбас / Страшинський І. М., Пасічний В. М., Вишнивенко С. В., Віхоть К. О., Іващук П. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201700617 ; заявл. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12 2017.