Технологія поводження з відходами в готельно-ресторанному комплексі
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В готельно–ресторанному комплексі в основному утворюються так звані «зелені відходи». Це більшість відходів, які утворюються
на кухні, під час приготування страв: картопляні шкурки, обрізки овочів та фруктів, відходи м’ясні та рибні, яєчна шкарлупа. В цій сфері діяльності утворюється близько 25% відходів від основної сировини. Було аналіз використання вторинних матеріальних
ресурсів, які утворюються в готельно-ресторанних комплексах.Компостування є досить простим та енергоефективним
способом утилізації відходів готельно-ресторанних комплексів. The so-called "green waste" is mainly formed in the hotel and restaurant complex. This is most of the waste that is generated in the kitchen, during cooking: potato skins, fruit and vegetable trimmings, meat and fish waste, eggshell. In this area of activity, about 25% of waste from basic raw materials is generated. There was an analysis of the use of secondary material
resources that are formed in hotel and restaurant complexes. Composting is quite simple and energy efficient method of waste disposal of hotel and restaurant complexes.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, відходи, переробка, готельно-ресторанний комплекс, waste, processing, hotel and restaurant complex, composting
Бібліографічний опис
Накемпій, О. К. Технологія поводження з відходами в готельно-ресторанному комплексі / О. К. Накемпій // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 82-86.