Ковбаса напівкопчена (Патент на корисну модель № 128151)

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва ковбас напівкопчених. Внесення до складу рецептур м’яса курчат-бройлерів в заданих заявленою корисною моделлю співвідношеннях, покращує смак продукту, робить його більш насиченим. Наведені рецептурні співвідношення дозволяють досягти високих органолептичних показників якості готового продукту; отримати продукт, збалансований за хімічним складом: білків та жирів; покращити збалансованість амінокислотного складу білків та дозволити продукту, розширити асортимент ковбас напівкопчених в заданих заявленим патентом співвідношеннях. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of semi-smoked sausages. The inclusion of broiler chicken recipes in the ratios specified by the claimed useful model, improves the taste of the product, makes it more saturated. The given prescription ratios allow to reach high organoleptic indicators of quality of a finished product; get a product balanced in chemical composition: proteins and fats; to improve the balance of amino acid composition of proteins and allow the product to expand the range of semi-smoked sausages in the ratios specified by the claimed patent.

Опис

Ключові слова

half-smoked sausage, рецептура, м'ясо курчат-бройлерів, органолептична оцінка, напівкопчена ковбаса, recipe, meat of broiler chickens, organoleptic evaluation, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 128151 UA, МПК А23L 13/60 (2016.01). Ковбаса напівкопчена / Пасічний В. М., Чорна С. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201801684 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17 2018.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced