Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.

Опис

Ключові слова

бузина звичайна, консервування, харчовий порошок, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантіав і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 302.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced