Сучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузі

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено сучасний стан та стратегічні орієнтири харчової промисловості, перспективи розвитку.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки і права, стратегічні орієнтири, strategic guidelines, потенціал, potential, розвиток, development

Бібліографічний опис

Союк, Т. Сучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузі / Т. Союк, Л. Закревська // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 86 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 69.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced