Математичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розроблена математична модель оптимізації оперативно-календарного плану виробництва ковбасних виробів на ТОВ «Слобожанський бекон». Запропонована модель враховує всі особливості виробничого процесу на ТОВ «Слобожанський бекон» і спрямована на мінімізацію витрат на виготовлення та зберігання готової продукції, переробки та використання нестандартної продукції, скорочення загального часу та витрат на виконання замовлень на певний період та збільшення прибутку від виконання замовлень. Пропонується використовувати алгоритми популяції

Опис

Бібліографічний опис

Фурта, О. О. Математичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон» // О. О. Фурта, С. В. Грибков // Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій : наукові праці Другої Міжнародної науково-практичної конференції, 19 грудня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 100–104.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в