Математичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон»

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розроблена математична модель оптимізації оперативно-календарного плану виробництва ковбасних виробів на ТОВ «Слобожанський бекон». Запропонована модель враховує всі особливості виробничого процесу на ТОВ «Слобожанський бекон» і спрямована на мінімізацію витрат на виготовлення та зберігання готової продукції, переробки та використання нестандартної продукції, скорочення загального часу та витрат на виконання замовлень на певний період та збільшення прибутку від виконання замовлень. Пропонується використовувати алгоритми популяції

Опис

Ключові слова

математична модель, оперативно-календарний план виробництва, NP-повні багатокритеріальні комбінаторні задачі, алгоритм сірих вовків, алгоритм мурашиних колоній, mathematical model, operational-production schedule, NP-complete multi-criteria combinatorial tasks, gray wolf algorithm, ant colony algorithm, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Фурта, О. О. Математичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон» // О. О. Фурта, С. В. Грибков // Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій : наукові праці Другої Міжнародної науково-практичної конференції, 19 грудня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 100–104.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced