Продукти перероблення конопель–цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено фізико-хімічні показники продуктів перероблення конопель – борошна та насіння. Визначено вміст білків, ліпідів, клітковини, вітаміну С у зазначеній сировині. Встановлено вплив конопляного борошна та насіння на фізико-хімічні показники тіста при виробництві цільнозернового хліба. Визначено вміст сирої клейковини, газоутворювальну та газоутримувальну здатності тіста, збагаченого продуктами перероблення конопель. Встановлено оптимальну кількість збагачувачів, яка дозволяє суттєво підвищити якість готових виробів.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, конопля, клітковина, цільнозерновий хліб
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, С. А. Продукти перероблення конопель–цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктів / С. Бажай-Жежерун, Т. І. Молодід // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 34–35.