Продукти перероблення конопель–цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні показники продуктів перероблення конопель – борошна та насіння. Визначено вміст білків, ліпідів, клітковини, вітаміну С у зазначеній сировині. Встановлено вплив конопляного борошна та насіння на фізико-хімічні показники тіста при виробництві цільнозернового хліба. Визначено вміст сирої клейковини, газоутворювальну та газоутримувальну здатності тіста, збагаченого продуктами перероблення конопель. Встановлено оптимальну кількість збагачувачів, яка дозволяє суттєво підвищити якість готових виробів.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, конопля, клітковина, цільнозерновий хліб

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Продукти перероблення конопель–цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктів / С. Бажай-Жежерун, Т. І. Молодід // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 34–35.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced