Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.

Опис

Ключові слова

цільзернове пшеничне борошно, показники якості борошна, оздоровчі продукти, раціональне харчування, whole wheat flour, flour quality indicators, health products, nutrition, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Федоренко, Т. І. Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення / Т. І. Федоренко, І. М. Миколів // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 38-40.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced