Желе з підвищеною харчовою цінністю

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження свідчать про доцільність використання харчової емульсії та сушеної харчової продукції в технології десертної продукції та оздоблювальних напівфабрикатів з драглеподібною структурою. Желе характеризується приємним смаком і ароматом, міцною жельованою консистенцією та підвищеною харчовою цінністю за вмістом поліненасичених жирних кислот. The conducted researches testify to expediency of use food emulsion and dried food products in the technology of dessert products and finishing semi-finished products with a jewel-like structure. Jelly characterized by a pleasant taste and aroma, strong gelled consistency and increased nutritional value in terms of polyunsaturated fatty acids.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, сушена харчова продукція, купажована олія желе, поліненасичені жирні кислоти, казеїнат натрію, food emulsion, dried food products, blended oil jelly, polyunsaturated fatty acids, sodium caseinate, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Желе з підвищеною харчовою цінністю / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 278.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced