Мікроорганізми псування м’яса і м’ясопродуктів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мікроорганізми можуть потрапити у харчовий продукт при вирощуванні сировини, від персоналу, обладнання, повітря, недотримання умов зберігання та порушення технологічного процесу. У роботі проаналізовано основні види мікробіологічного забруднення м’яса і м’ясопродуктів. Microorganisms can get into the food product during cultivation raw materials, personnel, equipment, air, non-compliance with storage conditions and violation of the technological process.The main types of microbiological are analyzed contamination of meat and meat products.

Опис

Ключові слова

технологічний процес, мікроорганізми, м’ясо, technological process, microorganisms, meat, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Івасенко, М. Мікроорганізми псування м’яса і м’ясопродуктів / М. Івасенко, О. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 278.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced