Переваги застосування вторинної молочної сировини для м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків та мінеральних речовин в організмі. Коротко описано вплив заморожування на зберігання напівфабрикатів. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках, які запропоновано внести в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Описано вплив даних компонентів на органолептичні показники продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins and minerals in the body, has been studied. The effect of freezing on the storage of semi-finished products is briefly described. It is proposed to enrich by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins, which are proposed to be included in the recipe of meat products, are listed. The influence of these components on the organoleptic characteristics of the product is described.
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, milkwhey, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, магній, манган, напівфабрикати, м'ясо, пельмені, magnesium, manganese, semi-finishedproducts, meat, dumplings, рецептура, recipe
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Переваги застосування вторинної молочної сировини для м’ясних напівфабрикатів / О. А. Чернюшок, І. Ю. Шевченко // Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах : матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 28–29 травня 2020 р., м. Дніпро. – С. 516–518.