Перспективи використання концентрованих соків в якості природних барвників

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі доведено, що концентровані соки з ягід бузини, чорниці, аронії та ожини можна використовувати як природні барвники при виробництві кондитерських, макаронних та хлібо-булочних виробів, напоїв та кисломолочних продуктів. It is proved that the concentrated juice from the berries of elderberry, blueberry, chokeberry and blackberry can be used as natural dyes in the production of confectionery, pasta and bakery products, beverages and dairy products.

Опис

Ключові слова

антоціани, бузина, чорниця, ожина, чорноплідна горобина, anthocyanins, elderberry, blueberries, blackberries, chokeberry, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Манченко, В. Перспективи використання концентрованих соків в якості природних барвників / В. Манченко, А. Мельніченко, Т.Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 240.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced