Лаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі доведено, що лаврова вишня має цінний хімічний склад та велику кількість антиоксидантів, і може бути джерелом для вилучення біологічно активних речовин. It is proved that laurel cherries have a valuable chemical composition and a large number of antioxidants, and can be a source for the extraction of biologically active substances.

Опис

Ключові слова

лаврова вишня, антиоксиданти, біофлавоноїди, сherry laurel, antioxidants, bioflavonoids, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Івасюта, Л. М. Лаврова вишня – цінне джерело біофлавоноїдів / Л. М. Івасюта, Т. М. Левківська // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІX Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9 – 10 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020 – С.93-94.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced