Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напоях

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В роботі розглянуто сучасний ринок кавових напої в Україні. Аналіз літературних джерел показав, що розроблення нових кавових напоїв являється дуже перспективним з огляду на ринок кави та функціональних напоїв. Основною перспективною сировиною для розроблення технологій кавових напоїв є солодові екстракти зернових культур. The modern market of coffee drinks in Ukraine is considered in the work. An analysis of the literature has shown that the development of new coffee drinks is very promising given the market for coffee and functional drinks. The main promising raw materials for the development of coffee beverage technologies are malt extracts of cereals.

Description

Citation

Іванов, Є. І. Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напоях / Є. І. Іванов, В. В. Шутюк // Science, society, education: topical issues and development prospects : materials of the ІХ International scientific and practical conference, Kharkiv, august 2-4, 2020. - Kharkiv, 2020. – P. 29 -32.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By