Комбікормова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій ) впродовж 1990–2020 рр. з актуальних питань розвитку комбікормової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
оцінка якості комбікормів, комбікормова промисловість, виробництво преміксів, виробництво кормових добавок, виробництво білково-вітамінних добавок, quality assessment of compound feeds, compound feed industry, production of premixes, production of feed additives, production of protein and vitamin additives
Бібліографічний опис
Комбікормова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 1970-2020 рр. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн. б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – 230 с.