Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі містить
жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску та воду питну. Як
жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як
стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношенням 1:1, як
закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих
та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, Streptococcus
salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, та додатково містить
концентрат сироваткових білків.
Опис
Ключові слова
морозиво, комбінований склад сировини, кисломолочна основа, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 138581 UA, МПК A23G 9/00, A23G 9/40 (2006.01) Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі / Устименко І. М., Поліщук Г. Є., Сопіга В. Я. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u201903045 ; заявл. 28.03.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23, 2019.