Роль концентрації та інтеграції у підвищенні конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Посилення інтеграційної взаємодії та формування інтегрованих структур є одним з напрямів підвищення ефективності діяльності в умовах невизначеності впливу зовнішнього середовища та поширення глобалізації. Корпоративне об’єднання підприємств м’ясної промисловості має забезпечувати певні стратегічні пріоритети, які будуть формувати високий рівень конкурентоспроможності підприємств. Strengthening integration interaction and the formation of integrated structures is one of the ways to increase the efficiency of activities in the uncertainty of the external environment and the spread of globalization. The corporate association of meat enterprises should provide certain strategic priorities that will form a high level of competitiveness of enterprises.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки праці та менеджменту, концентрація, інтеграція, конкурентоспроможність, м’ясна промисловість, concentration, integration, competitiveness, meat industry

Бібліографічний опис

Кутас, О. О. Роль концентрації та інтеграції у підвищенні конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості / О. О. Кутас // Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 25-27.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced