Харчова промисловість № 26

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industry

Опис

Ключові слова

сировина, матеріали, процеси харчових виробництв, проектування, технологія, raw materials, food production, processes, technology, design

Бібліографічний опис

Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2019. – № 26. – 153 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced