Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено, що внесення порошку йошти та порошку цикорію до кисломолочного напою дозволить підвищити харчову цінність продукту. It is determined that the addition of yoshta powder and chicory powder to the sour milk drink will increase the nutritional value of the product

Опис

Ключові слова

йогурт, оздоровчі продукти, харчова цінність, yogurt, healthy products, nutritional value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Остапенко, Ю. В. Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти / Ю. В. Остапенко, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 23–25.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced