Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено, що внесення порошку йошти та порошку цикорію до кисломолочного напою дозволить підвищити харчову цінність продукту. It is determined that the addition of yoshta powder and chicory powder to the sour milk drink will increase the nutritional value of the product
Опис
Ключові слова
йогурт, оздоровчі продукти, харчова цінність, yogurt, healthy products, nutritional value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Остапенко, Ю. В. Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти / Ю. В. Остапенко, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 23–25.